Heeft u vragen?

+31 (0)343 41 41 72
Sweetlife / Over Sweetlife / Kwaliteit en certificaten

Kwaliteit en certificaten

IFS broker gecertificeerd

Om de kwaliteit en veiligheid goed te waarborgen, is Sweetlife B.V. sinds januari 2015 IFS Broker gecertificeerd. Jaarlijks wordt het kwaliteitssysteem meerdere keren geauditeerd door een externe partij om scherp en up to date te blijven en een veilig product van hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Sinds januari 2016 is Sweetlife B.V. IFS Broker gecertificeerd met een 100% score.

Uitsluitend voorkeursleveranciers

Het selecteren van voorkeursleveranciers geschiedt bij Sweetlife B.V. door het gehele team. Met het oog op marketing, inkoop en kwaliteitsborging wordt een leverancier beoordeeld voordat enige samenwerking plaatsvindt. Een randvoorwaarde voor opname in het selectieproces is een geldig kwaliteitscertificaat. Naast de theoretische selectie voert Sweetlife B.V. regelmatig audits uit om te beoordelen hoe de productie en opslag van de goederen plaatsvindt in de praktijk. Niet alleen bij de start van de samenwerking, maar ook daarna worden leveranciers nauwlettend gevolgd en geëvalueerd.

Voor al uw productvragen

Sweetlife heeft kennis rondom registratie van RFA producten, exportdocumentatie en diverse productinformatie systemen. Tussen kwaliteit en partners zijn korte lijnen, zo weet Sweetlife dat er optimale service en kwaliteit voor u als klant kan worden gerealiseerd.

Vragen over de kwaliteit van de producten van Sweetlife? Neem contact op met Gerrieke de Koning.