Heeft u vragen?

+31 (0)343 41 41 72

Rob's drop

Om als dropje van te genieten of om een dropshot van te maken. Rob’s drop® is al sinds jaar en dag populair bij particulieren en bedrijven die houden van echte Salmiak. Rob’s drop® is net als Chocrant® een eigen merk van Sweetlife B.V. en staat garant voor uitstekende kwaliteit en een heerlijke smaak.

Rob’s Salmiak Gevulde drop bestellen

Rob’s Salmiak Gevulde drop is eenvoudig te bestellen op deze website, met een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. De drop die op dit moment verzonden wordt heeft een houdbaarheidsdatum van 10.07.2025.
Een doos Salmiak Gevulde drop bevat 14 zakjes à 175 gram en kost € 25,00 inclusief verzending binnen Nederland.

 

Rob’s Salmiak Gevulde drop bestellen? Bestel Rob’s drop

Hoe Rob’s drop® aan z’n naam kwam

Rob’s drop® werd in 1992 geïntroduceerd door de oprichter van Sweetlife, Piet van Barneveld. Voor de toen nog mix van allerlei schipper-gerelateerde vormen, zocht hij een passende naam. Piet ontleende de dropnaam aan Kapitein Rob, de held van stripverhaal De avonturen van Kapitein Rob dat tussen 1945 en 1966 in de Parool-bladen verscheen.

Recept voor dropshot

Met Rob’s Salmiak Gevulde drop maak je heerlijk pure dropshot. Het recept is eenvoudig:

Neem een literfles wodka en haal 200 ml uit de fles. (Vul daarmee een nieuwe fles voor nog meer dropshot ;) Leeg één zakje Rob’s Salmiak Gevulde drop in de fles, doe de dop op de fles en laat de drop in 24 uur oplossen in de wodka. Voeg meer drop toe voor een sterkere dropsmaak. Proost!

Voedingswaarde Rob’s drop® / Etiketinformatie Rob’s drop®

Rob’s drop® is glutenvrij en geschikt voor vegans. Bekijk hier de voedingswaarde informatie.