Heeft u vragen?

+31 (0)343 41 41 72
Sweetlife / Over Sweetlife

Over Sweetlife

Het Nederlandse familiebedrijf Sweetlife B.V. betrad in 1990 de zoetwarenmarkt en groeide al snel uit tot een belangrijke internationale partner voor retail, groothandels, drogisterijketens en zoetwarenfabrikanten. Sweetlife ontwikkelt zelf producten – zoals het populaire Rob’s drop® en Chocrant® – en ondersteunt klanten in het realiseren van hun eigen productlijn.

Kwaliteit voorop

Directeur Robert van Barneveld en zijn kernteam staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Producerende partners van Sweetlife werken conform de meest recente kwaliteitsnormen, conform Codex Alimentarius normen en standaarden en zijn gecertificeerd onder GFSI erkende normen als IFS en/ of BRC. Sweetlife B.V. is IFS Broker gecertificeerd.

Met passie voor hun producten en hun stevige positie in de branche, ontwikkelt Sweetlife nieuwe producten en private labels voor grote en kleine merken.

Ervaring opent deuren

Door jarenlange ervaring en warme contacten, kan Sweetlife voor klanten in binnen- en buitenland het onmogelijke mogelijk maken. Smaaktrends, productkennis en logistieke knowhow worden gecombineerd, zodat opdrachtgevers samen met Sweetlife kunnen blijven pionieren in de branche. Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken.

Over Sweetlife

Wereldwijd actief

Inmiddels is Sweetlife in 17 landen in Europa, Azie en Oceanie actief. Het familiebedrijf uit Doorn levert o.a. aan partners in Australië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Finland, IJsland, Italië, Malta, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Samen met logistieke partners streeft Sweetlife continue naar een optimale leverperformance, waardoor zij een betrouwbare toeleverancier is voor handelspartners. Snelle, stipte en complete leveringen zijn gewaarborgd tegen gunstige tarieven.