Heeft u vragen?

+31 (0)343 41 41 72
Sweetlife / Sweetlife Private label

Sweetlife Private label

Sweetlife is specialist in private label drop, mokkabonen en chocolade dragees. Vorm, smaak en verpakkingsvoorkeuren kunnen compleet naar wens worden afgestemd door de jarenlange ervaring en warme contacten in de zoetwarenindustrie. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Drop (suikerhoudend en suikervrij)

De hoogste kwaliteit ingrediënten en de beste smaak; dat zijn de belangrijkste eigenschappen van Sweetlife’s dropproducten. Naast eigen merk Rob’s drop® levert Sweetlife elke vorm en smaak drop in een verpakkingsformaat naar wens. Sweetlife heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van suikervrije drop.

Mokkabonen

Mokkabonen hebben de vorm van koffiebonen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit pure of melkchocolade. Op aanvraag kan Sweetlife een RFA-product leveren. Mokkabonen kunnen zowel in bulk- als in consumentenverpakkingen worden geleverd.

Chocolade dragees

De meeste van onze chocolade dragees bevatten natuurlijke kleurstoffen, 60% chocolade en zijn RFA-gecertificeerd. De chocolade dragees zijn beschikbaar in meerdere formaten. Tevens is de variant met pinda beschikbaar.

Alles naar wens

Sweetlife luistert naar haar klanten en levert producten en service op maat. Zo is het is mogelijk om een ​​individuele print op de dragee te maken of innovatieve dragees met een bruisend effect te produceren. Chocolade dragees kunnen in zakken van 8 tot 500 gram verpakt worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op